e-mail: kisker@burkololap2000.hu 

3D Látványtervezés AKÁR INGYEN!!!

Nem tudja elképzelni? Nem látja maga előtt? Vásároljon hidegburkolatot nálunk és terveztesse meg velünk álmai fürdőszobáját. Készíttessen az ön által kiválasztott csempékből, járólapokból, szaniterekből, látványtervet. Hallgassa meg belsőépítész kolléganőnk tanácsait és a segítségével győződjön meg arról, hogy tökéletes lesz a végeredmény. Az ön öröme a mi sikerünk.

   
Braga termékcsalád                                                                                                    Braga termékcsalád


 

Kolléganőnk az üzletünkben, nyitvatartási időben szinte bármikor elérhető. Bár foglalás nélkül is fogadja kolléganőnk, de azért érdemes elérhetőségeink valamelyikén időpontot egyeztetni, valamint értékesítő kollégáink is szívesen adnak tájékoztatást. Csupán egy alaprajzot kell magával hoznia, amelyen láthatóak az alap méretek, a vízkiállások helyei, ajtók és ablakok (ha van) méretei és a belmagasság.

   
Ludo termékcsalád                                                                                                   Ludo termékcsalád

  

Az első konzultáció után pár nappal már rendelkezésre is áll a látványterv. Természetesen ekkor még van lehetőség módosításokra, valamint további egyeztetésekre. A látványtervvel együtt ön kézhez kapja a burkolási tervet (ami majd segíti a burkoló munkáját), valamint a pontos rendelési mennyiségeket, így nem kell azon törnie a fejét, hogy mégis miből mennyit vásároljon.

   
Frammenti termékcsalád

 

Legfontosabb felmerülő kérdés a díjszabás. Mennyibe is kerül egy ilyen látványterv? Az elkészítés költsége mindössze bruttó 20.000Ft helyiségenként, amely előre fizetendő. Amennyiben viszont ezeket a termékeket ön nálunk rendeli  és rendelésének összértéke meghaladja az 500.000Ft-ot, vagy a megrendelt termékek ára eléri a négyzetméterenkénti 5.000FT-ot, úgy a látványterv árát jóváírjuk a végösszegből. Tehát fürdőszobájához tőlünk akár egy látványtervet is kaphat ajándékba.

   
Reflection termékcsalád

 

Jöjjön el üzletünkbe Szegeden a Dorozsmai út 6 szám alá, vásároljon nálunk és terveztesse meg velünk fürdőszobáját. Kollégáink várják szeretettel.

   
Loft Tech termékcsalád                                                                                                                                Glamour termékcsalád

   
Calacatta Gold termékcsalád                                                                                                                                                                                            

   
Conte termékcsalád