tel.: +36 70 796 7267 / e-mail: kisker@burkololap2000.hu 

3D Látványtervezés AKÁR INGYEN!!!

Nem tudja elképzelni? Nem látja maga előtt? Vásároljon hidegburkolatot nálunk és terveztesse meg velünk álmai fürdőszobáját. Készíttessen az ön által kiválasztott csempékből, járólapokból, szaniterekből, látványtervet. Hallgassa meg belsőépítész kolléganőnk tanácsait és a segítségével győződjön meg arról, hogy tökéletes lesz a végeredmény. Az ön öröme a mi sikerünk.

              

 

Kolléganőnk az üzletünkben, nyitvatartási időben bármikor elérhető (H-P: 8:00-17:00 és Sz: 8:00-12:00). Nincs szükség időpont foglalására, valamint értékesítő kollégáink is szívesen adnak tájékoztatást. Csupán egy alaprajzot kell magával hoznia, amelyen láthatóak az alap méretek, a vízkiállások helyei, ajtók és ablakok (ha van) méretei és a belmagasság.

   

 

Az első konzultáció után pár nappal már rendelkezésre is áll a látványterv, amit a ViSoft nevű szoftver segítségével készítünk el. Természetesen ekkor még van lehetőség módosításokra, valamint további egyeztetésekre. A látványtervvel együtt ön kézhez kapja a burkolási tervet (ami majd segíti a burkoló munkáját), valamint a pontos rendelési mennyiségeket, így nem kell azon törnie a fejét, hogy mégis miből mennyit vásároljon.

   

 

Legfontosabb felmerülő kérdés a díjszabás. Mennyibe is kerül egy ilyen látványterv? Az elkészítés költsége mindössze bruttó 20.000Ft helyiségenként, amely előre fizetendő. Amennyiben viszont ezeket a termékeket ön nálunk rendeli  és rendelésének összértéke meghaladja az 500.000Ft-ot, vagy a megrendelt termékek ára eléri a négyzetméterenkénti 5.000FT-ot, úgy a látványterv árát jóváírjuk a végösszegből. Tehát fürdőszobájához tőlünk akár egy látványtervet is kaphat ajándékba.

   

 

Jöjjön el üzletünkbe Szegeden a Dorozsmai út 6 szám alá, vásároljon nálunk és terveztesse meg velünk fürdőszobáját. Kollégáink várják szeretettel.