tel.: +36 70 978 8190 / e-mail: kisker@burkololap2000.hu 

Rólunk

Cégünk 1993. óta foglalkozik burkolóanyag kereskedéssel. A kezdetekben bérelt telephelyünk volt, majd 1996. április 1-ére megépítettük a jelenlegi telephelyünket amely a Dorozsmai út 6. szám alatt található.

Eleinte kizárólag kiskereskedelemmel foglalkoztunk, 1997-re a növekedés üteme elérte azt a szintet, hogy belekezdhettünk az általunk forgalmazott termékek nagykereskedelmébe is. Mára már a lakossági vevők mellett, szinte az egész ország területén működik viszonteladói hálózatunk.

Az árukészletünk többnyire olasz, spanyol és lengyel gyárakból, illetve saját importból származik.

A burkolóanyagok mellett fő profilunkhoz tartoznak a fürdőszobabútorok, szaniterek, kádak és csaptelepek is. Kínálatunkban számos olyan áru megtalálható ami a fürdőszobához, konyhához vagy nappalihoz kellhet. Nézzen körül a termékeink között és biztos lehet benne, hogy megtalál mindent, amire szüksége lehet, legyen szó burkolólapról vagy bármilyen dekorációs elemről.

Az Alföld Tüzép Hálózatba való belépésünknek köszönhetően még több terméket tudunk kedvező áron kínálni vevőinknek. Legyenek ezek burkolási segédanyagok, laminált padló, beltéri ajtók, vagy bármi más amire a kulcsra kész kivitelezés során szükséges lehet. Termékpalettánk folyamatosan bővül és újul, hogy még több helyzetre, igényre nyújthassunk megoldást!

Szekértő kollégáink készséggel segítenek, úgy a telefonon vagy e-mailben érdeklődőknek, mint a személyesen az üzletet meglátogató potenciális vevőknek. A termékekkel kapcsolatos kérdéseivel forduljon hozzájuk bátran. Bemutatótermünkben egy fiatalos, lendületes csapat várja az érdeklődőket.